Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag:09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:08.00 - 14.00
Søndag:Lukket

Erfaren damefrisør i Hellerup

Er du på udkig efter en dygtig damefrisør i Hellerup? Så skal du kigge ind til Confiture på Strandvejen i Hellerup. Salonen har eksisteret i mere end 14 år, hvor jeg dagligt giver mine kunder en skøn oplevelse med både forkælelse og smukke hårkreationer. I min salon er der en imødekommende atmosfære, hvor du med det samme vil føle dig afslappet og i gode hænder – Velkommen indenfor hos Confiture!

Alsidig damefrisør nær Østerbro med sans for detaljen

Når du bestiller en tid hos Confiture, kan du være sikker på et tilfredsstillende resultat af højeste kvalitet. Jeg har mere en 30 års erfaring i branchen, og har desuden taget den fireårige frisøruddannelse, ligesom jeg løbende opdaterer mine kompetencer ved at medvirke i diverse kurser. I salonen kan jeg både klippe, farve og style til hverdag og fest, og jeg er både tryg ved de mere klassiske opgaver samt dig, der gerne vil eksperimentere lidt med din frisure.

Personlig rådgivning omkring din frisure – Personlig damefrisør i Hellerup

Hos Confiture er du i trygge og professionelle hænder, og jeg sørger altid for at lytte til dine ønsker og behov. Jeg kommer naturligvis gerne med et godt råd, inspiration eller rådgivning omkring den frisure, der vil være den bedste løsning til dig, eller hvis du drømmer om en helt ny frisure, kommer jeg gerne med et bud på en frisure, der understreger din helt personlige stil.

Lad dig forkæle med en tid hos Confiture

En tur hos frisøren skal være en afslappende oplevelse, hvor du kan læne dig tilbage og glæde dig over din nye frisure. Få en oplevelse i forkælelsens tegn hos Confiture. Bestil tid på Tlf: 39304950 og mobil: 50984478.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Confiture er en damefrisør nær Gentofte og Østerbro, hvor du nemt kan komme til.

Sidebar

Det siger kunderne

Gitte Christensen
Henriette er bare den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har haft en del. Ingen kan lave striber så fine og naturlige som hun. Selv min søn vil ikke klippes af andre. De varmeste anbefalinger herfra
Sara Bregu
Fantastisk frisør! Den bedste jeg har haft. Hele familien går hos Henriette og alle er glade for hende.
Charlotte Sandbye Ankjær
Fantastisk at komme hos Henriette…Jeg sætter sig mig stolen, drikker kaffe og hyggesludrer – og vupti, så er jeg bare klar. Jeg er ALTID super glad og MEGET tilfreds, når jeg går derfra:)