Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag:09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:08.00 - 14.00
Søndag:Lukket

Hårfarvning hos professionel frisør – Confiture i Hellerup

Skal der ske noget nyt? Og vil du gerne være sikker på et smukt resultat? Så er hårfarvning hos en erfaren frisør et godt og sikkert valg. Hos Confiture på Strandvejen i Hellerup har jeg mere en 30 års erfaring med farvning af hår, hvilket er din garanti for, at du bliver glad for din nye farve. Du er med andre ord i trygge hænder, og jeg sørger altid for, at sætte mig godt ind i dine ønsker, inden jeg går i gang med selve farvningen.

Salonen ligger helt centralt i Hellerup, så uanset om du eksempelvis bor på Østerbro eller i Gentofte og er på udkig efter hårfarvning hos en dygtig frisør, er der nem adgang med offentlig transport, på cykel eller i bil.

Hårfarvning hos frisør af højeste kvalitet

Når du bestiller tid til en farvning af håret hos Confiture kan du være sikker på et tilfredsstillende og langtidsholdbart resultat. Jeg benytter mig nemlig udelukkende af hårfarver af den højeste kvalitet – og som samtidig ikke gør skade på dit hår. Når du besøger min salon, er det dig, der er i centrum, og jeg lytter naturligvis til dine ønsker, ligesom jeg meget gerne kommer med gode råd og forslag til en hårfarve, der vil understrege din personlige stil og din frisure.

Alsidig frisør i Hellerup – Få en helt ny frisure hos Confiture

Hos Confiture har jeg altid stor fokus på min faglighed. Jeg har den fireårige uddannelse, og jeg holder mig løbende opdateret med nye kurser, så jeg kan tilbyde de nyeste teknikker og metoder i salonen. Min mangeårige erfaring giver mig det bedste udgangspunkt for, at give mine kunder den bedste service, hvor jeg tilbyder alt fra opfriskning af din eksisterende frisure til en helt ny, hvor der både klippes, farves og styles.

Hårfarvning hos erfaren frisør i Hellerup? Så ring til mig og bestil din tid på tlf: 39304950 og mobil: 50984478 .
Jeg glæder mig til at se dig i salonen.

Sidebar

Det siger kunderne

Gitte Christensen
Henriette er bare den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har haft en del. Ingen kan lave striber så fine og naturlige som hun. Selv min søn vil ikke klippes af andre. De varmeste anbefalinger herfra
Sara Bregu
Fantastisk frisør! Den bedste jeg har haft. Hele familien går hos Henriette og alle er glade for hende.
Charlotte Sandbye Ankjær
Fantastisk at komme hos Henriette…Jeg sætter sig mig stolen, drikker kaffe og hyggesludrer – og vupti, så er jeg bare klar. Jeg er ALTID super glad og MEGET tilfreds, når jeg går derfra:)