Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag:09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:08.00 - 14.00
Søndag:Lukket

Håropsætning til fest – Få drømmefrisuren

Står du overfor en stor og festlig begivenhed? Og vil du gerne gøre noget ekstra for dig selv? Hos Confiture i Hellerup tilbyder jeg professionel håropsætning til fest med sans for detaljen og dine ønsker. Jeg benytter mig udelukkende af de bedste produkter på markedet, ligesom jeg hele tiden sørger for at holde mig opdateret på de nyeste trends fra ind- og udland. Vis dig fra din allerbedste side med en smuk og gennemført frisure på din store dag!

Den hyggelige salon ligger i hjertet af Hellerup – på Strandvejen 209 – her kommer du nemt til fra hele Storkøbenhavn og Nordsjælland med både bil og offentlig transport.

Håropsætning til fest – Jeg gør dig festklar til både store & små begivenheder

Hos Confiture kan jeg opsætte og style dit hår til enhver begivenhed. En professionelt stylet frisure kan give dig en følelse af forkælelse og selvsikkerhed på dagen, uanset om der er tale om en stor eller en lille fest. Jeg kan blandt andet tilbyde:

Håropsætning til bryllup – Håropsætning til konfirmation – Håropsætning til Galla

Håropsætning & styling til fest med eksklusive produkter

Når du vælger mig til at sætte din frisure, kan du være sikker på et smukt resultat, der holder hele dagen. Jeg benytter mig nemlig udelukkende af en række eksklusive produkter fra L’Oréal og Davines, som er kendte for høj kvalitet og lang holdbarhed.

Håropsætning til bryllup

Et bryllup er en helt særlig dag, hvor der er mange praktiske ting, der skal gå op i en højere enhed. Med en håropsætning hos mig, kan du være sikker på personlig rådgivning, hvor der bliver lyttet til dine ønsker. På den måde kan du få en afslappet tid lige inden brylluppet, hvor du kan læne dig tilbage og lade dig forkæle, mens jeg skaber din drømmefrisure.

Håropsætning til fest? Hør mere og aftal nærmere ved at ringe til Confiture på Tlf: 39304950 og mobil: 50984478.

Sidebar

Det siger kunderne

Gitte Christensen
Henriette er bare den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har haft en del. Ingen kan lave striber så fine og naturlige som hun. Selv min søn vil ikke klippes af andre. De varmeste anbefalinger herfra
Sara Bregu
Fantastisk frisør! Den bedste jeg har haft. Hele familien går hos Henriette og alle er glade for hende.
Charlotte Sandbye Ankjær
Fantastisk at komme hos Henriette…Jeg sætter sig mig stolen, drikker kaffe og hyggesludrer – og vupti, så er jeg bare klar. Jeg er ALTID super glad og MEGET tilfreds, når jeg går derfra:)