Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag:09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:08.00 - 14.00
Søndag:Lukket

Professionel farvning af bryn og vipper i Hellerup

Hos Confiture tilbyder jeg farvning af bryn og vipper i Hellerup.

Farvning af bryn og vipper kan være med til at understrege din personlige stil samt fremhæve dine øjne – og som et ekstra plus kan du også slippe for at lægge mascara og optegne dine bryn, når du får dem farvet. Jeg udvælger nøje den nuance, der passer til dig – hvad enten du vil have et intenst look eller en mere diskret udstråling. Hos Confuture er du i trygge og professionelle hænder.

Frisørsalonen ligger lige midt i Hellerup – på Strandvejen 209 – så hvis du eksempelvis er på udkig efter farvning af bryn og vipper i Gentofte eller på Østerbro, er der nem adgang med offentlig transport, i bil eller på cykel.

Understreg din personlige stil med farvning af bryn og vipper – Hellerup & omegn

Med farvning af bryn og vipper kan du give mere karakter og kant til dit ansigt, og samtidig understrege din personlige stil. Uanset om du skal til en fest i weekenden og gerne vil gøre noget ekstra godt for dig selv, eller du gerne vil gøre hverdagen lidt nemmere med færre minutter foran spejlet om morgenen, så kan jeg hjælpe dig. Inden jeg går i gang, finder vi den nuance, der passer til dig – det er nemlig vigtigt i forhold til, hvor markerede dine bryn og vipper skal være.

Farvning af bryn og vipper nær Østerbro – højeste kvalitet

Confiture er en kvalitetsbevidst klinik, hvor jeg udelukkende bruger de bedste produkter – både når jeg klipper, farver og styler. Derfor kan du også altid være sikker på et smukt og langtidsholdbart resultat, når du besøger mig. Du kan læse mere om farvning af hår og klipning her.

Bestil tid til farvning af bryn og vipper hos Confiture ved at ringe på Tlf: 39304950 og mobil: 50984478.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i salonen!

 

Sidebar

Det siger kunderne

Gitte Christensen
Henriette er bare den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har haft en del. Ingen kan lave striber så fine og naturlige som hun. Selv min søn vil ikke klippes af andre. De varmeste anbefalinger herfra
Sara Bregu
Fantastisk frisør! Den bedste jeg har haft. Hele familien går hos Henriette og alle er glade for hende.
Charlotte Sandbye Ankjær
Fantastisk at komme hos Henriette…Jeg sætter sig mig stolen, drikker kaffe og hyggesludrer – og vupti, så er jeg bare klar. Jeg er ALTID super glad og MEGET tilfreds, når jeg går derfra:)