Afdelingsnavn:
Mandag:Lukket
Tirsdag:09.00 - 17.30
Onsdag:09.00 - 17.30
Torsdag:09.00 - 17.30
Fredag:09.00 - 17.30
Lørdag:08.00 - 14.00
Søndag:Lukket

Herrefrisør i Hellerup – Confiture

Har du brug for en herrefrisør i Hellerup? Hos Confiture har jeg 30 års erfaring med herreklipning af højeste kvalitet. Her kan jeg klare alt fra en hurtig studsning og en klassisk herreklip til de mere moderne og eksperimenterende herrefrisure. Uanset om du har lyst til at prøve noget helt nyt, eller kommer ind til en almindelig klipning, står jeg altid klar med gode ideer og rådgivning – hos mig er dit hår i trygge og professionelle hænder. Velkommen hos Confiture!

Herrefrisøren ligger helt centralt i Hellerup – nærmere bestemt på Strandvejen 209 – så hvis du for eksempel har brug for en herrefrisør nær Gentofte eller Østerbro, kommer du nemt hertil med offentlig transport, i bilen eller på cyklen.

Herrefrisør i Hellerup med høj faglighed

Et besøg hos Confiture er et besøg i forkælelsens tegn, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, mens jeg kreerer din nye frisure. Salonen er indbydende og har en imødekommende atmosfære med plads til alle – så hvis børnene også trænger til en klipning, så tag dem endelig med ned i salonen i samme omgang.

Jeg har stor erfaring og  altid fokus på fagligheden, og jeg sætter en ære i et levere et godt resultat, som du bliver glad for. Jeg sørger desuden løbende for at holde mig opdateret på de nyeste trends, ligesom jeg også holder mine kompetencer ved lige ved deltagelse i diverse kurser.

I salonen kan jeg både klare klipning, farvning og styling, og jeg benytter mig udelukkende af markedets bedste produkter fra L’Oréal og Davines.

Bestil tid hos Confiture – Herrefrisør i Hellerup

Skal jeg friske din frisure op med en hurtig klipning? Eller er du frisk på at prøve noget helt nyt? Bestil tid på Tlf: 39304950 og mobil: 50984478.
Jeg glæder mig til at se dig i salonen.

Sidebar

Det siger kunderne

Gitte Christensen
Henriette er bare den bedste frisør jeg nogensinde har haft, og jeg har haft en del. Ingen kan lave striber så fine og naturlige som hun. Selv min søn vil ikke klippes af andre. De varmeste anbefalinger herfra
Sara Bregu
Fantastisk frisør! Den bedste jeg har haft. Hele familien går hos Henriette og alle er glade for hende.
Charlotte Sandbye Ankjær
Fantastisk at komme hos Henriette…Jeg sætter sig mig stolen, drikker kaffe og hyggesludrer – og vupti, så er jeg bare klar. Jeg er ALTID super glad og MEGET tilfreds, når jeg går derfra:)